Gulaș Unguresc Traditional cu Cartofi din: carne de vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, faina, boia de ardei, cimbru, foi de dafin, supa, cartofi, rosii, sare, piper, smantana, patrunjel. Gulașul unguresc este un fel tradițional de mâncare din bucătăria maghiară și este apreciat în întreaga lume pentru gustul său bogat și aromele îmbietoare. Ingrediente: […]
Potarnichi fripte
PrinteazaPotarnichi fripte
Ingrediente:
- 3 potîrnichi
- 50 g slănină
- 50 g unt
- apă
- sare
- piper
- 5 linguri smintîna
Mod de preparare:
Potarnichi fripte: Pîrlim potîrnichile, le curăţăm de intestine printr-o deschizătură făcută la gît, le spălăm şi după ce le învelim în slănină, le legăm.
Apoi le sărăm pe dinăuntru şi le frigem cu 15-20 minute înainte de masă, aşezîndu-le pe spate în unt fierbinte, într-o cratiţă adîncă, în care adăugăm apă cît trebuie.
Apoi scoatem aţele şi tăiem potîrnichile în două. In cratiţa în care s-au fript păsările, facem un sos de smîntînă, pe care îl turnăm peste potîrnichile aşezate pe farfurie. La fel se frige ierunca.
Pofta buna!
Croissant cu Unt – Rețeta Autentică si Usor de Preparat
Croissant cu Unt – Rețeta Autentică si Usor de Preparat din: faina, sare, zahar, drojdie, lapte, unt, ou. Croissantul cu unt, cunoscut și sub numele de “croissant au beurre” în limba franceză, este unul dintre cele mai emblematice produse de patiserie din Franța și din întreaga lume. Această rețetă clasică de croissant cu unt îți […]