Iahnie de cartofi cu marar si patrunjel

Printeaza

Iahnie de cartofi cu marar si patrunjel

Ingrediente:Iahnie de cartofi cu marar si patrunjel

  • 750 g cartofi
  • 5-6 cepe
  • 2-3 legături pătrunjel
  • 2-3 legături mărar
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură făină
  • apă
  • sare

Mod de preparare:

Tăiem ceapă multă în felii. Prăjim făina în ulei bine încins şi după ce sa rume­neşte, punem ceapa. Cînd se îngălbe­neşte şi se moaie bine, punem cartofii, curăţaţi de coaja şi tăiaţi în bucăţi lun­guieţe, ca feliile, de portocală.

Ameste­căm 5-10 minute. Apoi turnăm deasu­pra apă caldă, cît să treacă puţin peste cartofi. Dăm sare.

Presărăm verdeaţă, mărar şi pătrunjel verde. Lăsăm mîncarea la foc potrivit. Cînd cartofii sunt fierţi, dăm mîncarea la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.