Pulpa de miel coapta in miere

Printeaza

Pulpa de miel coapte in miere din: pulpa de miel, usturoi, scortisoara, chimen, ghimbir, cuisoare, ulei, miere, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/4 lingurita cuisoare macinate
  • 1 lingura ulei
  • 8 linguri miere
  • sare si piper

 

Mod de preparare Pulpa de miel coapta in miere:

Cureti carnea de pielite, o speli si o stergi cu un prosopt de bucatarie. Ungi bine pulpa cu ulei pe toate partile.

Amesteci mirodeniile intr-un vas, inclusiv sarea si piperul.

Presari acest amestec peste tot pe carne si presezi cu mana pentru a se lipi condimentele cu carne.

Ungi pulpa de miel cu miere, apoi o infasori in folie de aluminiu in 2-3 straturi.

Pui pulpa intr-o tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 2 ore. Servesti pulpa astfel preparata cu diverse garnituri.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.