Pulpa de miel coapta in miere
PrinteazaPulpa de miel coapte in miere din: pulpa de miel, usturoi, scortisoara, chimen, ghimbir, cuisoare, ulei, miere, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 pulpa de miel
- 3 catei de usturoi
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita chimen macinat
- 1/2 lingurita ghimbir macinat
- 1/4 lingurita cuisoare macinate
- 1 lingura ulei
- 8 linguri miere
- sare si piper
Mod de preparare Pulpa de miel coapta in miere:
Cureti carnea de pielite, o speli si o stergi cu un prosopt de bucatarie. Ungi bine pulpa cu ulei pe toate partile.
Amesteci mirodeniile intr-un vas, inclusiv sarea si piperul.
Presari acest amestec peste tot pe carne si presezi cu mana pentru a se lipi condimentele cu carne.
Ungi pulpa de miel cu miere, apoi o infasori in folie de aluminiu in 2-3 straturi.
Pui pulpa intr-o tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 2 ore. Servesti pulpa astfel preparata cu diverse garnituri.
Pofta buna!