Drob de ciuperci cu fîcăţei de pui
PrinteazaDrob de ciuperci cu fîcăţei de pui din: ciuperci, ficat de pui, ceapa, oua, ulei, faina, condiment vegetal, marar, patrunjel verde, sare si piper.
- 1 kg ciuperci
- 200 g ficat de pui
- 4 cepe
- 4 oua
- 100 ml ulei
- 2 linguri faina
- 1 lingurita condiment vegetal
- marar si patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa o tai mărunt şi o căleşti în ulei 3 minute, adaugi ciupercile spălate şi tăiate mărunt şi le mai căleşti împreuna 5 minute. Laşi să se răcească, pui făina, condimentele de legume diluate şi amesteci bine.
Baţi ouăle, pui peste ele mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt, adaugi sare şi piper şi torni compoziţia peste ciuperci şi amesteci bine.
Pui amestecul într-o formă de cozonac unsă cu unt. Coci drobul la foc potrivit circa 45 de minute, apoi îl lasi să se răcească si îl tai felii.
Pofta buna!