Drob de ciuperci cu fîcăţei de pui

Printeaza

Drob de ciuperci cu fîcăţei de pui din: ciuperci, ficat de pui, ceapa, oua, ulei, faina, condiment vegetal, marar, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Retete_3

  • 1 kg ciuperci
  • 200 g ficat de pui
  • 4 cepe
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita condiment vegetal
  • marar si patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa o tai mărunt şi o căleşti în ulei 3 minute, adaugi ciupercile spălate şi tăiate mărunt şi le mai căleşti împreuna 5 minute. Laşi să se răcească, pui făina, con­dimentele de legume diluate şi amesteci bine.

Baţi ouăle, pui peste ele mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt, adaugi sare şi piper şi torni compoziţia peste ciuperci şi amesteci bine.

Pui amestecul într-o formă de cozonac unsă cu unt. Coci drobul la foc potrivit circa 45 de minute, apoi îl lasi să se răcească si îl tai felii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.