Coaste in crusta
PrinteazaCoaste in crusta din: coaste de miel, ulei, otet balsamic, patrunjel, usturoi, ceapa rosie, mustar, muguri de pin, sare si piper.
- 1 bucata de 1 kg coaste de miel
- 2 linguri de ulei
- 1 lingura de otet balsamic
- patrunjel
- usturoi
- 1/2 ceapa rosie tocata fin
- mustar
- muguri de pin
- sare si piper
Mod de preparare:
Cureţi de pieliţe şi speli bucata de coastă de miel, o usuci, o ungi cu o lingură de ulei, dai cu sare şi piper. Pui bucata pe grătarul încins, laşi câteva minute ca să se rumenească uşor pe o parte şi pe cealaltă şi o dai deoparte.
Prepari amestecul din pătrunjel, usturoi, ceapă, torni restul de ulei, oţetul balsamic, amesteci bine şi potriveşti de sare şi piper. Ungi bucata de coastă de miel cu muştar, o treci prin sosul preparat din ierburi, apoi o presari cu muguri de pin şi pui pe grătar. O laşi la fript până se rumeneşte.
Tai costiţele şi le poţi servi cu sos ori cu garnitură de salată verde, stropite de un vin rosu.
Coaste in crusta
Pofta buna!