Coaste in crusta

Printeaza

Coaste in crusta din: coaste de miel, ulei, otet balsamic, patrunjel, usturoi, ceapa rosie, mustar, muguri de pin, sare si piper.

Ingrediente:Coaste_in_crusta

  • 1 bucata de 1 kg coaste de miel
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet balsamic
  • patrunjel
  • usturoi
  • 1/2 ceapa rosie tocata fin
  • mustar
  • muguri de pin
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Cureţi de pieliţe şi speli bucata de coastă de miel, o usuci, o ungi cu o lingură de ulei, dai cu sare şi piper. Pui bucata pe grătarul încins, laşi câteva minute ca să se rumenească uşor pe o parte şi pe cealaltă şi o dai deoparte.

Prepari amestecul din pătrunjel, us­turoi, ceapă, torni restul de ulei, oţe­tul balsamic, amesteci bine şi potri­veşti de sare şi piper. Ungi bucata de coastă de miel cu muş­tar, o treci prin sosul preparat din ierburi, apoi o presari cu muguri de pin şi pui pe grătar. O laşi la fript până se rumeneşte.

Tai costiţele şi le poţi servi cu sos ori cu garnitură de salată verde, stropite de un vin rosu.

Coaste in crusta

Coaste_in_crusta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.