Oua picante

Printeaza

Oua picante din: oua, galbenusuri, mustar, ulei, castraveti murati, hrean, patrunjel.

Ingrediente:Oua picante

  • 8 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 lingură cu muştar
  • 120 ml ulei
  • 3 castraveţi muraţi
  • 1 linguriţă cu hrean ras sare
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Pune ouăle la fiert în apă cu o lingură cu sare, pentru a nu se crăpa. Lasă-le apoi în apă rece, după care curăţă-le şi taie-le pe jumătate. Scoate gălbenuşurile şi trece-le printr-o sită deasă.

Freacă-le bine cu muştarul şi uleiul. Condimentează cu un praf de sare şi hrean. La final adaugă castraveţii tăiaţi mărunt şi verdeaţa tocată fin. Cu această compoziţie uşor picantă umple jumătăţile de ouă.

Lasă-le la rece până la servire. Decorează-le apoi cu felii de gogoşar sau roşie.

Oua picante

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Ouale umplute sunt preferatele mele ca fel de aperitiv. Sa vad ce gust au si aceste oua picante 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.