Reteta zilei: Pulpa de miel la gratar
PrinteazaPulpa de miel la gratar din: ceapa, usturoi, frunze de rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper si pulpe de miel.
Ingrediente:
- 1/2 ceapa
- 4 catei de usturoi, curatati
- 2 linguri de frunze de rozmarin proaspat
- Coaja de la 1 lamaie
- 1 lingura otet de mere
- 2 linguri ulei de masline
- Sare si piper negru proaspat macinat
- 1 pulpa de miel dezosata
Mod de preparare:
Puneti ceapa, usturoiul, rozmarinul, coaja de lamaie, otet de mere si ulei de masline in robotul de bucatarie pana se combina.Se presara carnea de miel cu sare si piper.
Puneti intr-o punga care se inchide ermetic, adaugati ingredientele combinate la robot si dati la rece 1-2 ore.
Scoateti carnea de miel din frigider si lasati la temperatura camerei aproximativ 20 de minute. Incingeti gratarul.
Scoateti carnea din punga si adaugati pe gratar. Gatiti pentru aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferati pe o un platou. Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati sa se odihneasca timp de 5-10 minute. Taiati felii, stropiti cu sosul ramas si serviti dupa preferinta cu menta sau hrean.
Pulpa de miel la gratar
Pofta buna!
Arata foarte bine 🙂