Reteta zilei: Pulpa de miel la gratar

Printeaza

Pulpa de miel la gratar din: ceapa, usturoi, frunze de rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper si pulpe de miel.

Pulpa de miel la gratar

Pulpa de miel la gratar

 

Ingrediente:

  • 1/2 ceapa
  • 4 catei de usturoi, curatati
  • 2 linguri de frunze de rozmarin proaspat
  • Coaja de la 1 lamaie
  • 1 lingura otet de mere
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare si piper negru proaspat macinat
  • 1 pulpa de miel dezosata

 

Mod de preparare:

Puneti ceapa, usturoiul, rozmarinul, coaja de lamaie, otet de mere si ulei de masline in robotul de bucatarie pana se combina.Se presara carnea de miel cu sare si piper.

Puneti intr-o punga care se inchide ermetic, adaugati ingredientele combinate la robot si dati la rece 1-2 ore.

Pulpa de miel la gratar

Scoateti carnea de miel din frigider si lasati la temperatura camerei aproximativ 20 de minute. Incingeti gratarul.

Scoateti carnea din punga si adaugati pe gratar. Gatiti pentru aproximativ 4 minute pe fiecare parte.

Pulpa de miel la gratar

Transferati pe o un platou. Acoperiti cu folie de aluminiu si lasati sa se odihneasca timp de 5-10 minute. Taiati felii, stropiti cu sosul ramas si serviti dupa preferinta cu menta sau hrean.

Pulpa de miel la gratar

Pulpa de miel la gratar

Pulpa de miel la gratar

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata foarte bine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.