Risotto dulce cu căpşuni

Printeaza

Risotto dulce cu căpşuni din: unt, zahar, orez, sampanie, lapte, capsuni, migdale si nuca de cocos.

Ingrediente:Risotto_dulce_cu_capsuni

  • 2 linguri unt
  • 40 g zahar
  • 250 g orez risotto
  • 100 ml sampanie sau vin alb
  • 800 ml lapte fierbinte
  • 250 g caspuni
  • 2 linguri migdale tocate
  • 1 lingura nuca de cocos rasa

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte untul cu zahăr şi se adaugă orezul; se căleşte amestecând. Se stinge cu şampanie şi se amestecă până ce orezul absoarbe tot lichidul. Se adaugă apoi treptat laptele şi se amestecă în continuare la foc moale, timp de cca 25 min.

Se repartizează risotto pe farfurii şi se modelează; se presară migdale pisate şi nucă de cocos şi se pun deasupra căpşuni.

Risotto dulce cu căpşuni

Risotto_dulce_cu_capsuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.