Tortillas de malai

Printeaza

Tortillas de malai din: malai, faina, ulei, sare, apa.

Ingrediente:Tortillas_de_malai

  • 240 g malai fin
  • 160 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml apa

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina, mălaiul si sarea, se adaugă uleiul şi se amestecă bine până se încorporează toate ingredien­tele. Se adaugă progresiv apa şi se ames­tecă întâi cu furculiţa şi apoi cu mâna. Aluatul rezultat se adună într-o bilă care se dă la rece pentru aproximativ 15 minute.

Aluatul se împarte în opt părţi, din care se întind opt foi cu aluatul pus între două foi de aluminiu. Se coc foile într-o tigaie fără grăsime, câte un minut pe fiecare parte şi se consumă cu garnitură, după gust, de sos de roşii şi umplutură de pui prăjit.

Tortillas de malai

Tortillas_de_malai

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.