Tortillas de malai
PrinteazaTortillas de malai din: malai, faina, ulei, sare, apa.
- 240 g malai fin
- 160 g faina
- 2 linguri ulei
- 1/2 lingurita sare
- 200 ml apa
Mod de preparare:
Se amestecă făina, mălaiul si sarea, se adaugă uleiul şi se amestecă bine până se încorporează toate ingredientele. Se adaugă progresiv apa şi se amestecă întâi cu furculiţa şi apoi cu mâna. Aluatul rezultat se adună într-o bilă care se dă la rece pentru aproximativ 15 minute.
Aluatul se împarte în opt părţi, din care se întind opt foi cu aluatul pus între două foi de aluminiu. Se coc foile într-o tigaie fără grăsime, câte un minut pe fiecare parte şi se consumă cu garnitură, după gust, de sos de roşii şi umplutură de pui prăjit.
Tortillas de malai
Pofta buna!