Salata de broccoli cu ricotta
PrinteazaSalata de broccoli cu ricotta din: broccoli, ulei de masline, sare, piper, ricotta, fulgi de migdale, otet de cidru de mere, miere.
- 2 cani de broccoli separat in buchetele
- 3 linguri de ulei de masline
- sare si piper dupa gust
- un sfert de cana de ricotta
- un sfert de cana de fulgi de migdale
- 2 linguri de otet de cidru de mere
- 2 linguri de miere
Mod de preparare:
Incălziţi cuptorul la 220 grade Celsius. Puneţi bucheţelele de broccoli într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, stropiţi cu ulei de măsline şi presăraţi sare şi piper. Coaceti în cuptor până se înmoaie, cam 20 de minute.
Intre timp, încălziţi într-o tigaie, la foc mic, mierea şi oţetul. Opriţi focul şi adăugaţi amestecând uleiul de măsline. Asezonaţi cu sare şi piper. Rumeniţi fulgii de migdale. Intr-un bol, combinaţi bucheţelele de broccoli, brânza ricotta şi dressingul.
Amestecaţi şi serviţi cu fulgi de migdale pe deasupra.
Salata de broccoli cu ricotta
Pofta buna!
Foarte bine arata salata asta!
E buna salata asta