Salata de broccoli cu ricotta

Printeaza

Salata de broccoli cu ricotta din: broccoli, ulei de masline, sare, piper, ricotta, fulgi de migdale, otet de cidru de mere, miere.

Ingrediente:Salata_de_broccoli_cu_ricotta

  • 2 cani de broccoli separat in buchetele
  • 3 linguri de ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un sfert de cana de ricotta
  • un sfert de cana de fulgi de migdale
  • 2 linguri de otet de cidru de mere
  • 2 linguri de miere

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la 220 grade Celsius. Puneţi bucheţelele de broccoli într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, stropiţi cu ulei de măsline şi presăraţi sare şi piper. Coaceti în cuptor până se înmoaie, cam 20 de minute.

Intre timp, încălziţi într-o tigaie, la foc mic, mierea şi oţetul. Opriţi focul şi adăugaţi amestecând uleiul de măsline. Asezonaţi cu sare şi piper. Rumeniţi fulgii de migdale. Intr-un bol, combinaţi bucheţelele de broccoli, brânza ricotta şi dressingul.

Amestecaţi şi serviţi cu fulgi de migdale pe deasupra.

Salata de broccoli cu ricotta

Salata_de_broccoli_cu_ricotta

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Foarte bine arata salata asta!

  2. E buna salata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.