Şalău cu topping picant de brânză şi hrean
PrinteazaŞalău cu topping picant de brânză şi hrean din: fileu de salau, unt, branza cheddar, hot sauce, hrean, mustar de dijon, ceapa, sos worcestershire, usturoi, sare, piper alb.
- 2 bucati fileu de salau (circa 250 g fiecare)
- 1 lingura unt topit
- 1 cana branza Cheddar rasa
- 2 lingurite hot sauce
- 2 linguri hrean ras
- 2 lingurite mustar de Dijon
- 1 ceapa mica, tocata marunt
- 1 lingurita sos worcestershire
- 2 catei de usturoi, tocati marunt
- sare
- piper alb macinat
Mod de preparare:
Ungeţi peştele cu unt, pudraţi-l cu sare şi piper, după gust. Frigeţi-l la jar nu foarte puternic.
Preparaţi toppingul amestecând bine restul ingredientelor.
Puneţi topping peste fiecare bucată şi serviţi imediat.
Pofta buna!