Şalău cu topping picant de brânză şi hrean

Printeaza

Şalău cu topping picant de brânză şi hrean din: fileu de salau, unt, branza cheddar, hot sauce, hrean, mustar de dijon, ceapa, sos worcestershire, usturoi, sare, piper alb.

Ingrediente:Şalău cu topping picant de brânză şi hrean

  • 2 bucati fileu de salau (circa 250 g fiecare)
  • 1 lingura unt topit
  • 1 cana branza Cheddar rasa
  • 2 lingurite hot sauce
  • 2 linguri hrean ras
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  • 1 lingurita sos worcestershire
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • sare
  • piper alb macinat

 

Mod de preparare:

Ungeţi peştele cu unt, pudraţi-l cu sare şi piper, după gust. Frigeţi-l la jar nu foarte puternic.

Preparaţi toppingul amestecând bine restul ingredientelor.

Puneţi topping peste fiecare bucată şi serviţi imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.