Piept de curcan cu porumb si ciuperci

Printeaza

Piept de curcan cu porumb si ciuperci din: file de curcan, ciuperci, boabe de porumb, ardei gasi, morcov, pastarnac, patrunjel, ulei, faina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g file de curcan
  • 300 g ciuperci champignon
  • 300 g boabe de porumb dulce
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 linguri patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Fierbi pieptul de curcan împreună cu ceapa, albitura şi morcovul. După 10 minute, scoţi legumele şi continui să fierbi carnea pentru aproximativ 20 de minute, în supa de legume care i-a dat un gust plăcut. Tai ciupercile în felioare subţiri, iar carnea şi ardeii în fâşii.

Le înăbuşi în uleiul încins, adăugând câte puţină supă de legume, până când ciupercile şi ardeii se înmoaie. Scoţi carnea şi torni în tigaie făina dizolvată în 200 ml supă rece. Când sosul se îngroaşă, presari boabele de porumb scurse, pătrunjelul fin tocat, sare şi piper. Serveşti carnea împreună cu garnitura.

Piept de curcan cu porumb si ciuperci

Piept_de_curcan_cu_porumb_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Imi place carnea de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.