Piept de curcan cu porumb si ciuperci
PrinteazaPiept de curcan cu porumb si ciuperci din: file de curcan, ciuperci, boabe de porumb, ardei gasi, morcov, pastarnac, patrunjel, ulei, faina, sare, piper.
Ingrediente:
- 300 g file de curcan
- 300 g ciuperci champignon
- 300 g boabe de porumb dulce
- 2 ardei grasi rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 2 linguri patrunjel
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare:
Fierbi pieptul de curcan împreună cu ceapa, albitura şi morcovul. După 10 minute, scoţi legumele şi continui să fierbi carnea pentru aproximativ 20 de minute, în supa de legume care i-a dat un gust plăcut. Tai ciupercile în felioare subţiri, iar carnea şi ardeii în fâşii.
Le înăbuşi în uleiul încins, adăugând câte puţină supă de legume, până când ciupercile şi ardeii se înmoaie. Scoţi carnea şi torni în tigaie făina dizolvată în 200 ml supă rece. Când sosul se îngroaşă, presari boabele de porumb scurse, pătrunjelul fin tocat, sare şi piper. Serveşti carnea împreună cu garnitura.
Piept de curcan cu porumb si ciuperci
Pofta buna!
Imi place carnea de curcan