Supa de napi si fasole verde
PrinteazaSupa de napi si fasole verde din: napi, morcovi, praz, tulpina de telina, pastai de fasole verde, frunze de salata, patrunjel, asmatui, sare, piper.
- 300 g napi
- 150 g morcovi
- 1 fir de praz
- 1 tulpina de telina
- 150 g pastai de fasole verde
- 2-3 frunze de salata sau de spanac
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura asmatui
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele, apoi le tai în cuburi nu prea mari. Le pui la fiert în 2 litri de apă clocotită, cu foarte puţină sare, până când se înmoaie.
Dacă foloseşti fasole din conservă, o scurgi în strecurătoare, o speli sub jet de apă şi o adaugi la sfârşitul fierberii, pentru câteva clocote.
Sărezi şi condimentezi supa. Când pui în farfurie porţiile, presari pătrunjel şi asmăţui, din belşug. înainte de a servi supa, poţi să adaugi şi 1-2 linguri de iaurt degresat.
Supa de napi si fasole verde
Pofta buna!