Salata de ardei copti cu tofu si legume
PrinteazaSalata de ardei copti cu tofu si legume din: cartofi noi, ardei capia, morcov, ceapa rosie, fasole boabe, frunze de busuioc, vanata, branza tofu, ulei, sare, piper, otet, busuioc, ierburi aromatice.
- 10 cartofi noi cat mai mici
- 2 ardei capia
- 1 morcov
- 1/2 ceapa rosie
- 50 g fasole boabe rosie (din conserva)
- frunze de busuioc
- 1/4 vanata
- 100 g branza tofu
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 lingurita otet
- busuioc
- frunze si ierburi aromatice
Mod de preparare:
Se trag la ticaie în puţin ulei cartofii tăiaţi pe jumătate, ardeii (se recomandă ardei gata copţi şi decojifi), mocovul şi vânătă tăiate Feliute subţiri, ca nişte chipsuri. Se lasă la fo: mic până se înmoaie, cu capac, verificând periodic să nu se prindă.
Se amestecă într-un vas legumele trase la tigaie, ceapa tăiată peştişori, fasolea boabe şi brânza tofu tăiată cubulete. Intr-o ceaşcă se amestecă uleiul cu oţetul, sarea, piperul şi ierburile araomatice şi se adaugă peste salată. Se serveşte cu pâine prăjită sau cu foccacia.
Salata de ardei copti cu tofu si legume
Pofta buna!