Salata de ardei copti cu tofu si legume

Printeaza

Salata de ardei copti cu tofu si legume din: cartofi noi, ardei capia, morcov, ceapa rosie, fasole boabe, frunze de busuioc, vanata, branza tofu, ulei, sare, piper, otet, busuioc, ierburi aromatice.

Igrediente:Salata_de_ardei_copti_cu_tofu_si_legume

  • 10 cartofi noi cat mai mici
  • 2 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa rosie
  • 50 g fasole boabe rosie (din conserva)
  • frunze de busuioc
  • 1/4 vanata
  • 100 g branza tofu
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita otet
  • busuioc
  • frunze si ierburi aromatice

 

Mod de preparare:

Se trag la ticaie în puţin ulei cartofii tăiaţi pe jumătate, ardeii (se recomandă ardei gata copţi şi decojifi), mocovul şi vânătă tăiate Feliute subţiri, ca nişte chipsuri. Se lasă la fo: mic până se înmoaie, cu capac, verificând periodic să nu se prindă.

Se amestecă într-un vas legumele trase la tigaie, ceapa tăiată peştişori, fasolea boabe şi brânza tofu tăiată cubulete. Intr-o ceaşcă se amestecă uleiul cu oţetul, sarea, piperul şi ierburile araomatice şi se adaugă peste salată. Se serveşte cu pâine prăjită sau cu foccacia.

Salata de ardei copti cu tofu si legume

Salata_de_ardei_copti_cu_tofu_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.