Rulada de cartofi cu peste

Printeaza

 Rulada de cartofi cu peste

Fierbi în apă cu sare aproximativ 1 kg de cartofi curăţaţi şi tăiaţi. După ce au fiert, îi zdrobeşti şi adaugi puţină smân­tână sau maioneză. întinzi o folie de aluminiu şi pui piureul pregătit.

Scurgi uleiul dintr-o con­servă de peşte, mărunţeşti peştele cu furculiţa, apoi îl amesteci cu 2 ouă fierte, tăiate mărunt, fasole verde, mazăre, fierte şi tăiate, boabe de porumb din conservă şi 1-2 linguri de maioneză.

Potriveşti de sare şi piper, pui compoziţia de peşte peste cartofi, apoi rulezi cu atenţie fără să prinzi şi folia de aluminiu. Dai rulada la rece pentru o oră, apoi o tai şi o serveşti cu maioneză sau ketchup.

Rulada de cartofi cu peste

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.