Supa de rosii cu branza
PrinteazaSupa de rosii cu branza din: rosii, ceapa alba, usturoi, zahar pudra, ulei, sare, frunze de busuioc, mozzarella, crutoane.
- un kg rosii bine coapte
- 2 cepe albe, vechi
- un catel de usturoi
- o lingura zahar pudra
- 2 linguri ulei
- un praf sare
pentru servit:
- 3-4 frunze busuioc
- 100 g mozzarella
- crutoane
Mod de preparare:
In oala de fiert supa se încinge uleiul si se călesc puţin roşiile tăiate în patru, ceapa tăiată rondele si usturoiul strivit. După ce s-au înmuiat puţin, în ulei, se toarnă apă, sarea şi zahărul. Se lasă la fiert 30 de minute.
După acest timp, conţinutul oalei se mixează şi se pune brânza tăiată felii. Se aduce la masă cu busuioc proaspăt şi crutoane
Supa de rosii cu branza
Pofta buna!