Supa de rosii cu branza

Printeaza

Supa de rosii cu branza din: rosii, ceapa alba, usturoi, zahar pudra, ulei, sare, frunze de busuioc, mozzarella, crutoane.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_branza

  • un kg rosii bine coapte
  • 2 cepe albe, vechi
  • un catel de usturoi
  • o lingura zahar pudra
  • 2 linguri ulei
  • un praf sare

pentru servit:

  • 3-4 frunze busuioc
  • 100 g mozzarella
  • crutoane

 

Mod de preparare:

In oala de fiert supa se încinge uleiul si se călesc puţin roşiile tăiate în patru, ceapa tăiată rondele si usturoiul strivit. După ce s-au înmuiat puţin, în ulei, se toarnă apă, sarea şi zahărul. Se lasă la fiert 30 de minute.

După acest timp, conţinutul oalei se mixează şi se pune brânza tăiată felii. Se aduce la masă cu busuioc proaspăt şi crutoane

Supa de rosii cu branza

Supa_de_rosii_cu_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.