Budincă de paste făinoase cu brânză de vaci
PrinteazaBudincă de paste făinoase cu brânză de vaci din: paste, branza de vaci, sare, ou, zahar, smantana, unt.
Ingrediente:
- 200 g paste
- 500 g branza de vaci
- sare
- 1 ou
- zahar
- smantana
- unt
Mod de preparare Budincă de paste făinoase cu brânză de vaci:
Fierbeţi pastele 10 min, acoperiţi vasul 5 min, spălaţi cu apă rece, scurgeţi, apoi puneţi în formă unsă cu unt jumătate din paste.
Puneţi brânza, peste care aţi presărat praf de sare şi 3 linguri cu zahăr.
Acoperiţi cu restul de paste, bateţi oul cu smântână, turnaţi peste amestec.
Daţi forma la cuptor 30 min, serviţi când budinca s-a rumeuit uşor şi s-a răcit 15 min în formă.
Pofta buna!