Budincă de paste făinoase cu brânză de vaci

Printeaza

Budincă de paste făinoase cu brânză de vaci din: paste, branza de vaci, sare, ou, zahar, smantana, unt.

Ingrediente:

  • 200 g paste
  • 500 g branza de vaci
  • sare
  • 1 ou
  • zahar
  • smantana
  • unt

 

Mod de preparare Budincă de paste făinoase cu brânză de vaci:

Fierbeţi pastele 10 min, acoperiţi vasul 5 min, spălaţi cu apă rece, scurgeţi, apoi puneţi în formă unsă cu unt jumătate din paste.

Puneţi brânza, peste care aţi presărat praf de sare şi 3 linguri cu zahăr.

Acoperiţi cu restul de paste, bateţi oul cu smântână, turnaţi peste amestec.

Daţi forma la cuptor 30 min, serviţi când budinca s-a rumeuit uşor şi s-a răcit 15 min în formă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.