Pepene cu telemea si ruccola

Printeaza

Pepene cu telemea si ruccola din: cimbru, suc de lamaie, otet de mere, ulei de masline, pepene verde, salata verde, ruccola, telemea de vaca, masline, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui.

Ingrediente:Pepene_cu_telemea_si_ruccola

  • 3 fire cimbru
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura otet de mere
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 pepene verde de la frigider
  • 1 capatana salata verde
  • 1 legatura ruccola
  • 150 g telemea de vaca
  • 10 masline negre
  • 1 lingurita seminte de dovleac
  • 1 lingurita de seminte de floarea soarelui prajite

 

Mod de preparare:

Se amestecă sucul de lămâie cu oţet; se înglobează uleiul cu telul şi se adau­gă frunzuliţele de la 2 fire de cimbru. Se dă dressingul la rece.

Se scot bile din pulpă de pepene. Se taie cuburi telemeaua de vacă. Frunzele de salată se aşază în jumătăţile de pepene. Se stropesc cu dressing.

Se aşază deasupra bile din pulpă de pepene, telemea, măsline, seminţe de dovleac şi de floarea-soarelui. Se ornează cu restul de cimbru. Se serveşte imediat.

Pepene cu telemea si ruccola

Pepene_cu_telemea_si_ruccola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.