Clatite umplute cu cascaval si sunca de Praga

Printeaza

Clatite umplute cu cascaval si sunca de Praga din: apa minerala, lapte, ulei, faina, sare, cascaval de capra, sunca de praga, smantana, busuioc, salata verde.

Ingrediente:

  • 250 ml apa minerala
  • 250 ml lapte
  • 2-3 linguri de ulei
  • faina
  • un praf de sare

pentru umplutura:

  • 100 g cascaval de capra
  • 100 g sunca de Praga
  • 2 linguri de smantana
  • busuioc
  • salata verde

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele pana cand aluatul devine curgator. Le coci in tigaie, apoi le lasi deoparte.

Pentru umplutura razi cascaval, toci sunca de Praga marunt cu ajutorul unui cutit si le amesteci.

Adaugi smantana, amesteci si umpli clatitele cu compozitia obtinuta. Dai la cuptor pentru 20 de minute.

Le poti servi cu busuioc, salata sau simple, ca aperitiv.

 

Clatite umplute cu cascaval si sunca de Praga

Clatite_umplute_cu_cascaval_si_sunca_de_Praga

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.