Clatite umplute cu cascaval si sunca de Praga
PrinteazaClatite umplute cu cascaval si sunca de Praga din: apa minerala, lapte, ulei, faina, sare, cascaval de capra, sunca de praga, smantana, busuioc, salata verde.
Ingrediente:
- 250 ml apa minerala
- 250 ml lapte
- 2-3 linguri de ulei
- faina
- un praf de sare
pentru umplutura:
- 100 g cascaval de capra
- 100 g sunca de Praga
- 2 linguri de smantana
- busuioc
- salata verde
Mod de preparare:
Amesteci toate ingredientele pana cand aluatul devine curgator. Le coci in tigaie, apoi le lasi deoparte.
Pentru umplutura razi cascaval, toci sunca de Praga marunt cu ajutorul unui cutit si le amesteci.
Adaugi smantana, amesteci si umpli clatitele cu compozitia obtinuta. Dai la cuptor pentru 20 de minute.
Le poti servi cu busuioc, salata sau simple, ca aperitiv.
Clatite umplute cu cascaval si sunca de Praga
Pofta buna!