Piersici in sirop
PrinteazaPiersici in sirop din: piersici, zahar, apa, lamaie, vanilie, piscoturi.
Ingrediente:
- 6 piersici
- 6 linguri cu zahar
- 6 linguri cu apa
- 1/2 lamaie
- vanilie
- 200 g piscoturi sau fursecuri
Mod de preparare:
Piersici in sirop: Curăţaţi piersicile de coajă, le puneţi în tifon curat, le puneţi astfel ambalate să fiarbă în siropul de zahăr doar 3 min.
Le scoateţi, le puneţi în vas de sticlă. Fierbeţi siropul rămas 10 min, parfumaţi cu zeamă şi coji de lămâie, turnaţi peste piersici.
Daţi la rece pentru 30 min, serviţi în cupe cu gura largă, lângă pişcoturi sau biscuiţi.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- piersici in sirop