Piersici in sirop

Printeaza

Piersici in sirop din: piersici, zahar, apa, lamaie, vanilie, piscoturi.

Ingrediente:

  • 6 piersici
  • 6 linguri cu zahar
  • 6 linguri cu apa
  • 1/2 lamaie
  • vanilie
  • 200 g piscoturi sau fursecuri

 

 

Mod de preparare:

Piersici in sirop: Curăţaţi piersicile de coajă, le puneţi în tifon curat, le puneţi astfel ambalate să fiarbă în siropul de zahăr doar 3 min.

Le scoateţi, le puneţi în vas de sticlă. Fierbeţi siropul rămas 10 min, parfumaţi cu zeamă şi coji de lămâie, turnaţi peste piersici.

Daţi la rece pentru 30 min, serviţi în cupe cu gura largă, lângă pişcoturi sau biscuiţi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • piersici in sirop

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.