Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz din: frunze de spanac, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza feta, nucsoara, piper, foi de placinta, ovaz. Această rețetă de rulouri de spanac și brânză feta este o alegere excelentă pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. Spanacul adaugă un plus de nutriție, iar brânza feta conferă un […]
Pulpe la gratar cu sos barbeque
PrinteazaPulpe la gratar cu sos barbeque din: rosii, usturoi, pulpe, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper.
Ingrediente:
- 6 roșii
- 4 căței de usturoi
- 6 pulpe
- ulei de măsline
- boia de ardei iute
- sare
- piper
Mod de preparare:
opăresc roșiile în apă clocotită. Se decojesc și se pasează. Se încing 5 linguri de ulei și se pune pasta de roșii.
adaugă sare, piper, boia de ardei iute și usturoi pisat. Se fierbe la foc mic, până devine o pastă groasă.
ung pulpele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se frig pe grătarul bine încins.
scot pe platou și se ung cu sosul preparat anterior.
Pulpe la gratar cu sos barbeque
Pofta buna!
Smoothie Verde pentru Slăbit din: spanac, castravete, mere verzi, avocado, suc de lamaie, apa de cocos, miere, gheata. Ingrediente: 1 cană de spanac proaspăt spălat 1/2 cană de felii subțiri de castravete 1/2 cană de felii subțiri de mere verzi 1/2 avocado 1/2 lămâie (sucul) 1/2 cană de apă de cocos (fără zahăr adăugat) […]