Pulpe la gratar cu sos barbeque

Printeaza

Pulpe la gratar cu sos barbeque din: rosii, usturoi, pulpe, ulei de masline, boia de ardei iute, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 6 roșii
  • 4 căței de usturoi
  • 6 pulpe
  • ulei de măsline
  • boia de ardei iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

opăresc roșiile în apă clocotită. Se decojesc și se pasează. Se încing 5 linguri de ulei și se pune pasta de roșii.

adaugă sare, piper, boia de ardei iute și usturoi pisat. Se fierbe la foc mic, până devine o pastă groasă.

ung pulpele cu ulei și se presară cu sare și piper. Se frig pe grătarul bine încins.

scot pe platou și se ung cu sosul preparat anterior.

 

Pulpe la gratar cu sos barbeque

Pulpe_la_gratar_cu_sos_barbeque

Pofta buna!

 

 

Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz

Rulouri de spanac, branza si fulgi de ovaz din: frunze de spanac, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza feta, nucsoara, piper, foi de placinta, ovaz. Această rețetă de rulouri de spanac și brânză feta este o alegere excelentă pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. Spanacul adaugă un plus de nutriție, iar brânza feta conferă un […]

Smoothie verde pentru slăbit

Smoothie Verde pentru Slăbit din: spanac, castravete, mere verzi, avocado, suc de lamaie, apa de cocos, miere, gheata.   Ingrediente: 1 cană de spanac proaspăt spălat 1/2 cană de felii subțiri de castravete 1/2 cană de felii subțiri de mere verzi 1/2 avocado 1/2 lămâie (sucul) 1/2 cană de apă de cocos (fără zahăr adăugat) […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.