Salata cu ceapa coapta
PrinteazaO reteta delicioasa de salata cu:c eapa, ulei de masline, piper, sare, rosii, salata verde.
- 4 cepe mari
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriţă piper
- sare
Ingrediente ornat:
- 2 roşii mici
- 1 salată verde
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul, pregătiţi o tavă tapetată cu folie de aluminiu. Puneţi în tavă ceapa tăiată în rondele groase de 1,5cm. Stropiţi ceapa cu ulei şi puneţi tava la cuptor pentru 35 – 40 minute, ca să se coacă bine şi să se rumenească pe ambele părţi.
Intre timp, preparaţi sosul amestecând iaurtul cu mierea, muştarul şi sucul de lămâie. Spălaţi salata şi desfaceti foile cu care tapetaţi platoul de servit.
Puneţi ceapa peste salată şi deasupra roşiile tăiate în rondele. Turnaţi sosul peste ingrediente.
Pofta buna!