Salata cu ceapa coapta

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu:c eapa, ulei de masline, piper, sare, rosii, salata verde.

Ingrediente:Salate_4

  • 4 cepe mari
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă piper
  • sare

Ingrediente ornat:

  • 2 roşii mici
  • 1 salată verde

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul, pregătiţi o tavă tapetată cu folie de alumi­niu. Puneţi în tavă ceapa tăiată în rondele groase de 1,5cm. Stropiţi ceapa cu ulei şi puneţi tava la cuptor pentru 35 – 40 minute, ca să se coacă bine şi să se rumenească pe ambele părţi.

Intre timp, preparaţi sosul amestecând iaurtul cu mierea, muştarul şi sucul de lămâie. Spălaţi salata şi desfaceti foile cu care tapetaţi platoul de servit.

Puneţi ceapa peste salată şi deasupra roşiile tăiate în ronde­le. Turnaţi sosul peste ingredien­te.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.