Cartofi cu carne si verdeata

Printeaza

Cartofi cu carne si verdeata din: carne, ceapa, cartofi, rosii, sare, condimente, marar, patrunjel, ulei.

 

Ingrediente:

  • 500 g carne
  • 2 cepe
  • 1 kg cartofi
  • 3 rosii
  • sare
  •  condimente
  • marar si patrunjel tocate
  • 1 ceasca plina cu ulei

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de oasele mici şi alte impurităţi, spălaţi în apă călduţă, ştergeţi în şerveţele, o tăiaţi felii, o rumeniţi în ulei.

Scoateţi carnea, căliţi ceapa tăiată peştişori. Adăugaţi roşiile şi cartofii felii, adăugaţi apă caldă cât să acopere legumele, apoi puneţi la fiert şi carnea.

Condimentaţi şi fierbeţi 30 min mâncarea. Presăraţi verdeaţă tocată deasupra şi serviţi mâncarea caldă, cu pâine proaspătă şi vin alb demisec.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.