Cartofi cu carne si verdeata
PrinteazaCartofi cu carne si verdeata din: carne, ceapa, cartofi, rosii, sare, condimente, marar, patrunjel, ulei.
Ingrediente:
- 500 g carne
- 2 cepe
- 1 kg cartofi
- 3 rosii
- sare
- condimente
- marar si patrunjel tocate
- 1 ceasca plina cu ulei
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de oasele mici şi alte impurităţi, spălaţi în apă călduţă, ştergeţi în şerveţele, o tăiaţi felii, o rumeniţi în ulei.
Scoateţi carnea, căliţi ceapa tăiată peştişori. Adăugaţi roşiile şi cartofii felii, adăugaţi apă caldă cât să acopere legumele, apoi puneţi la fiert şi carnea.
Condimentaţi şi fierbeţi 30 min mâncarea. Presăraţi verdeaţă tocată deasupra şi serviţi mâncarea caldă, cu pâine proaspătă şi vin alb demisec.
Pofta buna!