Pui cu Sos de Lychee din: piept de pui, lychee, ardei, ceapa, usturoi, ghimbir, sos de soia, otet de orez, miere, ulei, sare, piper. Descoperiți o rețetă care îmbină savoarea delicată a puiului cu dulceața exotică a lycheeului, creând un fel de mâncare plin de aroma și culoare. Puiul cu sos de lychee este o […]
Cartofi cu carne si verdeata
PrinteazaCartofi cu carne si verdeata din: carne, ceapa, cartofi, rosii, sare, condimente, marar, patrunjel, ulei.
Ingrediente:
- 500 g carne
- 2 cepe
- 1 kg cartofi
- 3 rosii
- sare
- condimente
- marar si patrunjel tocate
- 1 ceasca plina cu ulei
Mod de preparare:
Cartofi cu carne si verdeata: Curăţaţi carnea de oasele mici şi alte impurităţi, spălaţi în apă călduţă, ştergeţi în şerveţele, o tăiaţi felii, o rumeniţi în ulei.
Scoateţi carnea, căliţi ceapa tăiată peştişori. Adăugaţi roşiile şi cartofii felii, adăugaţi apă caldă cât să acopere legumele, apoi puneţi la fiert şi carnea.
Condimentaţi şi fierbeţi 30 min mâncarea. Presăraţi verdeaţă tocată deasupra şi serviţi mâncarea caldă, cu pâine proaspătă şi vin alb demisec.
Pofta buna!
Piept de Fazan la Tigaie cu Sos de Merișoare
Piept de Fazan la Tigaie cu Sos de Merișoare din: fazan, sare, piper, ulei, merisoare, vin rosu, zahar brun, rozmarin, otet. Pentru momentele când dorești să aduci pe masă o combinație perfectă de eleganță și gust, rețeta de piept de fazan la tigaie servit cu un sos dulce-acrișor de merișoare este alegerea ideală. Această preparare […]