Cheesecake cu Crema de Portocale și Vanilie din: biscuiti, unt, branza de vaci, smantana, zahar, oua, coaja si suc de portocale, extract de vanilie. Cu acest Cheesecake Cremos, veți experimenta o explozie de arome bogate și delicioase, într-un desert care cucerește cu siguranță inimile celor care îl gustă. Ingrediente pentru crusta: 200g biscuiți digestivi sau […]
Mancare de praz cu masline
PrinteazaMancare de praz cu masline
Ingrediente:
- 1 kg praz
- 2 linguri ulei
- 1/2 kg roşii sau 2 linguri pastă de tomate
- câteva foi de dafin
- 300 g măsline negre
- 1 linguriţă condiment
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Mancare de praz cu masline: Cureţi prazul de frunzele exterioare, îl speli în apa rece, iar partea albă a tulpinii o tai rondele de circa 2 cm grosime, pe care le căleşti 5 minute în ulei, adăugând treptat cam o ceşcuţă de apă, până când prazul se înmoaie, fără a se rumeni (operaţiunea durează circa 5 minute).
Adaugi roşiile tăiate felii subţiri, fără coajă sau pasta de tomate, amestecând uşor cu ceapa şi prazul şi laşi încă 5 minute.
Apoi adaugi măslinele, 1 l de apă fiartă, condimentul şi amesteci uşor încontinuu.
Pui compoziţia într-un vas înalt, pe care-l dai la cuptorul încălzit şi laşi circa 20 de minute.
Când scoţi vasul din cuptor, presari peste mâncare pătrunjelul tocat mărunt.
Poftă bună!
Chiftele Marinate – Aromă și Tradiție
Chiftele Marinate – Aromă și Tradiție din: carne tocata, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, ulei, bulion de rosii, zahar brun, paprika afumata, sare, piper. O rețetă savuroasă care îmbină gustul autentic cu o notă modernă, perfectă pentru orice ocazie. Ingrediente: 500g carne tocată (amestec de porc și vită) 1 ceapă medie, tocată fin […]