Strudel cu sunca

Printeaza

Strudel cu sunca din: aluat, smantana, sunca, galbenusuri, ardei grasi, susan.

Ingrediente:

  • un pachet aluat foitaj congelat
  • 5-6 linguri smantana
  • 300 g sunca, dupa gust
  • 2 galbenusuri
  • 2 ardei grasi rosii
  • 4-5 linguri susan neprajit

 

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se întinde pe masa din bucătărie si se lasă la decongelat. După ce s-a dezgheţat, se întinde foarte puţin cu un sucitor.

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe, după care se taie fâşii subţiri.

Se unge foaia cu smântână, peste ea se pun felii de şuncă şi de ardei gras, după care se rulează.

Se unge aluatul cu gălbenuş bătut şi se transferă în tava de copt.

Se presară cu susan şi se dă la copt 20 de minute.

 

Strudel cu sunca

Strudel_cu_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.