Strudel cu sunca
PrinteazaStrudel cu sunca din: aluat, smantana, sunca, galbenusuri, ardei grasi, susan.
Ingrediente:
- un pachet aluat foitaj congelat
- 5-6 linguri smantana
- 300 g sunca, dupa gust
- 2 galbenusuri
- 2 ardei grasi rosii
- 4-5 linguri susan neprajit
Mod de preparare:
Aluatul de foitaj se întinde pe masa din bucătărie si se lasă la decongelat. După ce s-a dezgheţat, se întinde foarte puţin cu un sucitor.
Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe, după care se taie fâşii subţiri.
Se unge foaia cu smântână, peste ea se pun felii de şuncă şi de ardei gras, după care se rulează.
Se unge aluatul cu gălbenuş bătut şi se transferă în tava de copt.
Se presară cu susan şi se dă la copt 20 de minute.
Strudel cu sunca
Pofta buna!