Pui umplut cu ficat
PrinteazaPui umplut cu ficat
- 1 pui
- 300 g ficat (de pui sau de porc)
- 3-4 cepe
- 100 g unt
- miez de franzelă
- 200 ml lapte
- sare
- piper
- usturoi
- verdeaţă
- untură
- 3-4 ciuperci (facultativ)
Mod de preparare:
Tai ceapa mărunt, o căleşti în unt şi adaugi ficatul tăiat bucăţele. Pui din când în când puţină apă, laşi să fiartă înăbuşit, iar când e gata le treci prin maşina de tocat carne împreună cu miez de franzelă înmuiat în lapte şi stors.
Amesteci apoi compoziţia cu piper, usturoi, sare, verdeaţă şi câteva ciuperci tăiate şi rumenite. Umpli puiul cu această compoziţie, îl aşezi în cratiţa cu grăsime, torni un pahar cu apă şi dai la cuptor, la foc potrivit.
Pui umplut cu ficat
Pofta bună!
Interesanta reteta asta de pui umplut cu ficat.