Pui umplut cu ficat

Printeaza

 Pui umplut cu ficat

Ingrediente:Pui umplut cu ficat

  • 1 pui
  • 300 g ficat (de pui sau de porc)
  • 3-4 cepe
  • 100 g unt
  • miez de franzelă
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • verdeaţă
  • untură
  • 3-4 ciuperci (facultativ)

 

Mod de preparare:

Tai ceapa mărunt, o căleşti în unt şi adaugi ficatul tăiat bucăţele. Pui din când în când puţină apă, laşi să fiartă înăbuşit, iar când e gata le treci prin maşina de tocat carne împreună cu miez de franzelă înmuiat în lapte şi stors.

Amesteci apoi com­poziţia cu piper, usturoi, sare, verdeaţă şi câteva ciu­perci tăiate şi rumenite. Umpli puiul cu această compoziţie, îl aşezi în cratiţa cu grăsime, torni un pahar cu apă şi dai la cuptor, la foc potrivit.

Pui umplut cu ficat

Pui umplut cu ficat

Pofta bună!

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta de pui umplut cu ficat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.