Copane cu legume in vin la cuptor

Printeaza

 Copane cu legume in vin la cuptor

Ingrediente:Copane cu legume in vin la cuptor

  • 6 copane
  • 6 cartofi mai măricei
  • 3 ardei graşi
  • 3 morcovi
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • 1 pahar cu vin alb, ulei
  • 1 ceaşcă de bulion
  • condimente
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele, le tai cuburi şi le pui într-o tavă unsă cu ulei. Aşezi apoi copanele tăiate în două şi condi­mentezi cu sare, piper, foi de dafin şi condimente, după gust.

Stropeşti totul cu vin şi dai tava la cuptor. Când copanele sunt aurii pui şi bulionul şi mai laşi 10 minute. După ce ai scos tava din cuptor presari pătrunjelul tocat mărunt.

Copane cu legume in vin la cutpor

Copane cu legume in vin la cutpor

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Au iesit foarte fragede si suculente copanele de pui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.