Copane cu legume in vin la cuptor
PrinteazaCopane cu legume in vin la cuptor
- 6 copane
- 6 cartofi mai măricei
- 3 ardei graşi
- 3 morcovi
- piper
- sare
- foi de dafin
- 1 pahar cu vin alb, ulei
- 1 ceaşcă de bulion
- condimente
- pătrunjel
Mod de preparare:
Cureţi toate legumele, le tai cuburi şi le pui într-o tavă unsă cu ulei. Aşezi apoi copanele tăiate în două şi condimentezi cu sare, piper, foi de dafin şi condimente, după gust.
Stropeşti totul cu vin şi dai tava la cuptor. Când copanele sunt aurii pui şi bulionul şi mai laşi 10 minute. După ce ai scos tava din cuptor presari pătrunjelul tocat mărunt.
Copane cu legume in vin la cutpor
Poftă bună!
Au iesit foarte fragede si suculente copanele de pui.