Frigarui de branza cu legume
PrinteazaFrigarui de branza cu legume din: cascaval, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, patrunjel, lipii.
- 250 g cascaval, taiat cuburi
- 1 arde gras galben, taiat in 12 bucati
- 1 dovlecel mic, taiat in 12 felii
- 5 linguri ulei de masline
- zeama de la 1 lamaie
- 3 catei de usturoi, zdrobit
- 25 g patrunjel proaspat, tocat
- 4 lipii orientale
Mod de preparare:
Infige caşcavalul, ardeiul şi dovlecelul pe 4 ţepuşe.
Unge frigăruile cu o lingură de ulei şi dă la grătar 8-10 minute, întorcând din când în cand, până când se rumenesc.
Intre timp, combină uleiul mas cu zeama de lămâie, usturoiul şi pătrunjelul pentru prepara sosul.
Scoate frigăruile de pe ţepuşe şi umple lipiile încălzite şi stropeşte cu sosul.
Frigarui de branza cu legume
Pofta buna!