Frigarui de branza cu legume

Printeaza

Frigarui de branza cu legume din: cascaval, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, zeama de lamaie, usturoi, patrunjel, lipii.

Ingrediente:Frigarui_de_branza_cu_legume

  • 250 g cascaval, taiat cuburi
  • 1 arde gras galben, taiat in 12 bucati
  • 1 dovlecel mic, taiat in 12 felii
  • 5 linguri ulei de masline
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 catei de usturoi, zdrobit
  • 25 g patrunjel proaspat, tocat
  • 4 lipii orientale

 

Mod de preparare:

Infige caşcavalul, ardeiul şi dovlecelul pe 4 ţepuşe.

Unge frigăruile cu o lingură de ulei şi dă la grătar 8-10 minute, întorcând din când în cand, până când se rumenesc.

Intre timp, combină uleiul mas cu zeama de lămâie, usturoiul şi pătrunjelul pentru prepara sosul.

Scoate frigăruile de pe ţepuşe şi umple lipiile încălzite şi stropeşte cu sosul.

Frigarui de branza cu legume

Frigarui_de_branza_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.