Peste cu ciuperci
PrinteazaPeste cu ciuperci
Ingrediente:
- 1 kg peşte (crap sau macrou)
- 750 g ciuperci (din conservă sau de la congelator)
- 1 ceapă
- 3 roşii
- 100 ml ulei
- 1 lămâie
- 1 pahar vin
- sare
- piper
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Peste cu ciuperci: Speli peştele, îl tai în bucăţi potrivite şi-l presari cu puţină sare şi piper.
Ciupercile le tai mărunt, ceapa o tai peştişori, roşiile felii, apoi aşezi toate într-o tavă şi pui şi peştele.
Torni uleiul şi vinul, presari pătrunjelul tăiat fin, iar printre bucăţile de peşte aşezi felii de lămâie curăţate de coajă, apoi dai totul la cuptor pentru aproximativ 1 oră.
Poftă bună!
O sa gatesc crap cu ciuperci. Imi place crapul, mai ales crapul de Dunare.