Peste cu ciuperci

Printeaza

Peste cu ciuperci

Ingrediente:

  • 1 kg peşte (crap sau macrou)
  • 750 g ciuperci (din conservă sau de la congela­tor)
  • 1 ceapă
  • 3 roşii
  • 100 ml ulei
  • 1 lămâie
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Peste cu ciuperci: Speli peştele, îl tai în bucăţi potrivite şi-l presari cu puţină sare şi piper.

Ciupercile le tai mărunt, ceapa o tai peştişori, roşiile felii, apoi aşezi toate într-o tavă şi pui şi peştele.

Torni uleiul şi vinul, presari pătrunjelul tăiat fin, iar printre bucăţile de peşte aşezi felii de lămâie curăţate de coajă, apoi dai totul la cuptor pen­tru aproximativ 1 oră.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa gatesc crap cu ciuperci. Imi place crapul, mai ales crapul de Dunare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.