Roşii umplute cu ardei copţi

Printeaza

Roşii umplute cu ardei copţi din: rosii, ardei copti, slanina afumata, franzela, oua, usturoi, unt, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu ardei copti

  • 6-8 rosii mari
  • 6 ardei copti
  • 100 g slanina afumata
  • 2 felii de franzela
  • 2 oua fierte tari
  • usturoi
  • 2 linguri cu unt
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, tăiaţi căpăcelele, goliţi de miez, lăsaţi să se scurgă.

Curăţaţi ardeii de coajă şi seminţe, îi tăiaţi fâşii subţiri, îi amestecaţi cu: slănina tocată, 3 miezuri de roşii, pâinea muiată în apă rece şi fărâmiţată, ouăle tocate, sare, piper şi usturoi tocat mărunt.

Umpleţi roşiile, puneţi deasupra bucăţele mici de unt, acoperiţi cu căpăcele, puneţi roşiile în formă unsă cu unt şi le ţineţi 15 min la foc iute în cuptor. Serviţi cu pâine, ca aperitiv.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.